[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Jäsenkirje 5/19

Lisätty 19.12.2019

Joulutervehdys SAJOlaiset! Vuosi 2019 on lopuillaan ja joulu on jo ovella. Syksy on ollut kiireinen, ja paljon tapahtunut ammatillisen koulutuksen kentällä. Uusien hallituksien hallitusohjelman toimeenpano on käynnistynyt vauhdilla. Monia suunnitelmia on käynnistynyt, haastavimpana mm. oppivelvollisuuden pidentäminen. SAJO on aktiivisesti mukana toimeenpanon suunnittelussa.

Jäsenmaksut ja Opettajien työttömyyskassa

Jäsenet, jotka maksavat vuosittain jäsenmaksunsa itse kahdessa erässä, muistattehan hoitaa maksun vielä ennen vuodenvaihdetta. Opettajien työttömyyskassan kuukausimaksu pienenee 5 eurosta 4 euroon vuonna 2020. Ei aiheuta jäseneltä toimenpiteitä.


Kesän 2020 koulutus- ja seminaarimatka Kööpenhaminaan 10.-12.6.2020

Ensi kesän koulutus- ja seminaarimatka suuntautuu Kööpenhaminaan 10.-12.6.2020. Merkitse aika kalenteriisi. Paikkoja on varattu 60 osallistujalle. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen heti alkuvuodesta. Ehdotuksia ohjelmaan voi laittaa hallituksen jäsenille.


Kiitokset

Omasta puolestani haluan esittää suuret kiitokset kaikille SAJOn jäsenille erinomaisesta ja mukavasta yhteistyöstä sekä kaikista niistä seitsemästä vuodesta, jotka olen saanut toimia hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana. Tämä on ollut antoisaa ja hienoa aikaa sekä yksi työni kohokohtia. Esitän myös kiitokset Max Gripenbergille erinomaisesta hallitustyöskentelystä hänen jättäessään hallitustyöskentelyn.

 

Uusi hallitus aloittaa vuoden alussa uuden puheenjohtajan Maija Aaltolan johdolla. Toivotan Maijalle ja koko hallitukselle menestystä SAJOn ja koko ammatillisen koulutuksen kehittämisessä kohti tulevaisuutta.

 

Rauhallista joulua sekä onnea ja menestystä vuodelle 2020!
 

Raimo Alarova
puheenjohtaja, SAJO ry