[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Jäsenkirje 4/19

Lisätty 13.11.2019

Tervehdys SAJOlaiset! Kiireinen syksy ja työntäyteinen vuosi lähestyy loppuaan. Uutta ammatillista koulutusta olemme nyt rakentaneet kohta kaksi vuotta. Olemme hyvin edenneet uudistuksen toteuttamisessa, mutta työ ja kehittäminen jatkuu edelleen. Uuden hallitusohjelmassa olevien uudistusten suunnittelu on aloitettu, olemme aktiivisesti mukana vaikuttamassa valmisteluun ja tuloksiin.

SAJOn kuuleminen ja lausunto eduskunnan sivistys- ja tiedejaostolle hallituksen esityksestä eduskunnalle valtion talousarvioksi vuodelle 2020

Lausuntoon.


Kiitos vielä kaikille lokakuun seminaaripäiville osallistuneille.

Seminaarin kaikki aineistot löydät täältä. Seminaarin yhteydessä pidettiin SAJOn vuosikokous. Vuosikokouksessa hyväksyttiin mm. vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020. Lisäksi vuosikokous hyväksyi yhdistykselle uudet päivitetyt säännöt. Tarkemmin kokouksen kulusta ja siihen liittyvistä liitteistä täällä.


Vuoden 2019 Suomen ammattikoulutuksen johtaja ja yhdistyksen hopeinen ansiomerkki

Vuoden 2019 Ammattikoulutuksen johtajaksi valittiin johtaja Hannu Koivula Ammattiopisto Luovista. SAJOn hopeinen ansiomerkki jaettiin ylijohtaja Mika Tammilehdolle Opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Valinnat tarkemmin perusteluineen seminaarimateriaalissa olevassa tiedotteessa.


SAJOn hallitus 2020

Vuosikokouksessa valittiin uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa olivat puheenjohtaja Raimo Alarova (3x2v.), Maija Aaltola, Max Gripenberg (ei käytettävissä) ja Sirkku Purontaus sekä varajäsen Karri Koli. Ehdollepanotoimikunnan esityksestä vuosikokous valitsi puheenjohtajaksi Maija Aaltolan ja jäseniksi Karri Kolin, Sirkku Purontauksen ja Åsa Stenbackan sekä varajäseneksi Teija Tiirikan Winnovasta. Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle ja uusille jäsenille!

Hallituksen kokoonpano kokonaisuudessaan vuonna 2020:

puheenjohtaja Maija Aaltola, OMNIA
jäsen Karri Koli, VARIA
jäsen Jukka Kosunen, SAKKY
jäsen Sirkku Purontaus, KPEDU
jäsen Harri Pölönen, RIVERIA
jäsen Raimo Sivonen, KAO
Jäsen Åsa Stenbacka VAMIA
varajäsen Heli Huotari, HBC
varajäsen Teija Tiirikka, WINNOVA


Kesän 2020 koulutus- ja seminaarimatka Kööpenhaminaan 10.-12.6.2020

Ensi kesän koulutus- ja seminaarimatka suuntautuu Kööpenhaminaan 10.-12.6.2020. Merkitse aika kalenteriisi. Paikkoja on varattu 60 osallistujalle. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen keväällä. Ehdotuksia ohjelmaan voi laittaa hallituksen jäsenille.


Hanki uusia jäseniä! Jäsenhakemuslomake suoraan netissä sähköisellä allekirjoituksella!

Mikäli organisaatiossasi on esimiesasemassa olevia, jotka eivät ole vielä jäseniä, niin haasta heidät mukaan hyvään porukkaan toimimaan ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi ja oman jaksamisen tukemiseksi.

Jäsenhakemuslomake

Näiltä sivuilta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta ja myös hallituksen jäsenten yhteystiedot. Katso myös tarkempi tietopaketti (esite) SAJO ry:stä ja jäsenyydestä.


SAJO sosiaalisessa mediassa

SAJO on twitterissä @sajo_ry ja myös #sajo on käytössä! SAJOyhteisön WhatsApp-ryhmään voit liittyä täällä (vain jäsenille) SAJOn Facebook-ryhmään toivotaan jäseniä, sisältöä ja keskustelua :)


Toivotan kaikille mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä loppuvuoteen.


Raimo Alarova
puheenjohtaja, SAJO ry