[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Jäsenkirje 3/2019

Lisätty 13.08.2019

Tervehdys SAJOlaiset, mukavaa kesän jatkoa kaikille! Kesä on loppusuoralla ja alkanut lukuvuosi on jo hyvässä vauhdissa. Kiitos vielä kaikille kesän koulutus- ja seminaarimatkalle osallistuneille, matka oli erittäin onnistunut. Hallitusohjelma on tiedossa, ja mielenkiinnolla odotamme, mitä se tuo tullessaan ammatilliselle koulutukselle. Uudistaminen ja kehittäminen jatkuu. Toivottavasti luvatut lisäresurssit myös toteutuvat. Yhdessä viemme uudistuksia eteenpäin, ollaan aktiivisesti myös niiden suunnittelussa.

Ammattikoulutuksen johdon seminaari 1.-2.10.2019 Helsinki (OPH ja Silja Europa):
Ammatillisen koulutuksen johtamisen tiekartta 2030. Rohkeus johtaa uudistumista!

On aika tavata ja keskustella kollegojen kanssa tärkeistä ammatillisen koulutuksen uudistamisesta ja kehittämisestä. Opetusministeri Li Andersson tulee kertomaan mitä hallitusohjelma tuo ammatilliselle koulutukselle. Ilmoittaudu 3.9.2019 mennessä ja ota kollegasikin mukaan! Katso ohjelma. Hallitus pidättää oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin ohjelman tarkentuessa.

EHDOTA: Vuoden 2019 ammattikoulutuksen johtaja

Kaikilla on mahdollisuus tehdä esityksiä vuoden 2019 Ammattikoulutuksen johtajasta. Valinnan julkistamme seminaarissa. Esitykset perusteluineen voi lähettää 10.9. mennessä allekirjoittaneelle.

EHDOTA: Hallituksen jäsenten valinta

Ehdollepanotoimikunta tekee esityksen vuosikokoukselle hallituksen jäseniksi ja varajäseneksi. Ehdollepanotoimikuntaan kuuluvat aluevastaavat ja ei-erovuoroiset hallituksen jäsenet (Jukka Kosunen, Harri Pölönen ja Raimo Sivonen). Aluevastaavat ovat Kirsi Pulkkinen, Helena Koskinen, Teija Tiirikka, Karri Koli, Maria Murtomäki ja Raimo Sivonen. Erovuoroiset hallituksen jäsenet ovat Raimo Alarova (3 x 2 v), Maija Aaltola, Sirkku Purontaus ja Max Gripenberg sekä varajäsen Karri Koli. Esitykset ehdollepanotoimikunnalle voi esittää 6.9.2018 mennessä.

HANKI: Uusia jäseniä, jäsenhakemuslomake nyt sähköisenä

Hallitus haastaa kaikki jäsenet uusien jäsenten hankintaan. Mikäli organisaatiossasi on esimiesasemassa olevia, jotka eivät ole vielä jäseniä, niin haasta hänet mukaan hyvään porukkaan toimimaan ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi ja oman jaksamisen tukemiseksi. Jäsenhakemuslomake löytyy täältä. Näiltä sivuilta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta ja myös hallituksen jäsenten yhteystiedot.

SAJO sosiaalisessa mediassa

SAJO on Twitterissä @sajo_ry ja myös #sajo on käytössä! Jäsenet voivat myös liittyä SAJO-yhteisön WhatsApp-ryhmään. SAJOn Facebook-ryhmään toivotaan jäseniä, sisältöä ja keskustelua.

Ystävällisin terveisin
Raimo Alarova
puheenjohtaja, SAJO ry