[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Jäsenkirje 2/20: Matka Kööpenhaminaan peruttu, korvaava ohjelma, rahoituksen vuosikello

Lisätty 12.03.2020

Hei! Elämme nyt poikkeuksellista aikaa. Koronapandemia vaikuttaa kaikkeen, myös SAJOn toimintaan. SAJOn hallitus on tänään päättänyt peruuttaa kesäkuun koulutus- ja seminaarimatkan Kööpenhaminaan. Säilyttäkää kalenterissanne tilaa SAJOn toiminnalle 11.–12.6.2020 ajalle. Jos silloin on kotimaan matkailu ja kokoontuminen mahdollista, niin järjestämme kaksipäiväisen seminaarin jossain kauniissa ympäristössä.

Koulutus- ja seminaarimatka Kööpenhaminaan 10.–12.6.2020 on peruutettu

SAJOn hallitus on tänään päättänyt peruuttaa kesäkuun koulutus- ja seminaarimatkan Kööpenhaminaan. Lentojen peruutukset pystyttiin tässä vaiheessa vielä tekemään täysin ilman kustannuksia, ja hotellin ennakkomaksustakin saamme vielä puolet takaisin. Ilmoittautumisia matkalle olimme saaneet runsaasti, koko kiintiö oli täyteen varattu. Kiitos kaikille ilmoittautuneille kiinnostuksesta! Nyt meidän ei tarvitse pohtia vuoden 2021 koulutus- ja seminaarimatkan kohdetta. Se on Kööpenhamina.
 

Korvaava koulutus- ja seminaarimatka järjestetään kotimaassa to–pe 11.-12.6. tai webinaarina to 11.6.

Kesän ulkomaanmatkan peruuntuessa SAJOn hallitus valmistelee vaihtoehtoista ohjelmaa kotimaassa. Säilyttäkää kalenterissanne tilaa SAJOn toiminnalle 11.-12.6.2020 ajalle. Jos silloin on kotimaan matkailu ja kokoontuminen mahdollista, järjestämme kaksipäiväisen seminaarin jossain kauniissa ympäristössä. Jos kesäkuussa ei kotimaanmatkakaan ole mahdollista, niin olemme valmiita kokeilemaan yhden päivän kestoista webinaaria. Yhteisiä ja ajankohtaisia aiheita meillä kyllä riittää.

SAJOn hallituksen seuraava kokous 31.3.2020

Kesäkuun kotimaan seminaarin ja mahdollisen webinaarin tarkempi suunnittelu käynnistyy seuraavassa hallituksen kokouksessa maaliskuun lopussa. Ajatuksia niihin liittyen voi laittaa hallituksen jäsenille.

Tervetuloa uudet jäsenet

Hallitus piti 28.2.2020 ylimääräisen sähköpostikokouksen uusien jäsenten hyväksymiseksi. Uusia jäseniä hyväksyttiin tällä kertaa seitsemän. Tervetuloa verkostoon!


Jäsenhankinta 

SAJOn strategisena tavoitteena on kasvattaa jäsenmäärää. Tähän tavoitteen tukemiseksi uudistettiin 2019 SAJOn www-sivuja, laadittiin uudet esitteet ja sähköistettiin jäsenhakemus.  Hallitus päätti kokouksessaan 7.1.2020, että aluevastaavilla on mahdollisuus käyttää jäsenkampanjointiin enintään 400 € / alue kuitteja tai laskuja vastaan. Ammatillisen koulutuksen järjestäjille tullaan kevään aikana kattavasti postittamaan SAJOn historiikki ja esitteitä. Jokainen teistä voi lähettää potentiaalisille jäsenille tämän linkin: https://www.sajory.fi/jaseneksi/#liity.


Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksen vuosikello

Tällä viikolla on julkaistu odotettu vuosikello rahoitushakujen ennakoimiseksi. 

 

Terveisin
Maija Aaltola 
Puheenjohtaja, SAJO ry
050 384 9354