[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Jäsenkirje 1/2019

Lisätty 15.02.2019

Tervehdys kaikille SAJOlaiset! Vuosi on vaihtunut ja olemme myös saaneet kunnon talven koko maahan. Uuden ammatillisen koulutuksen toimeenpano jatkuu edelleen tiiviisti myös tänä keväänä. Paljon asioita on saatu toimeenpantua, mutta paljon vielä on kesken. Tältä osin suunniteltu ja valmistelu jatkuu. Mutta hyvällä yhteistyöllä yhteistyökumppaneiden kanssa viemme uudistusta eteenpäin ja ratkaisemme mahdolliset käytännön haasteet ja ongelmat. Muistakaa, että meissä SAJOlaisissa on paljon tietoa, taitoa ja kokemusta, hyödynnetään toistemme asiantuntijuutta.

SAJOn hallitus 2019

SAJOn tämän vuoden hallitus on pitänyt ensimmäisen kokouksensa ja valitsi varapuheenjohtajaksi Maija Aaltolan ja sihteeriksi Sirkku Purontauksen. Lisäksi hallitus mm. aikataulutti ja käynnisti alustavan suunnittelun vuoden tärkeimmille tapahtumille. SAJOn hallitus 1.1.2019 alkaen: puheenjohtaja Raimo Alarova, VAAO varapuheenjohtaja Maija Aaltola, OMNIA sihteeri Sirkku Purontaus, KPEDU jäsen Max Gripenberg, OPTIMA jäsen Jukka Kosunen, SAKKY jäsen Harri Pölönen, RIVERIA jäsen Raimo Sivonen, KAO varajäsen Karri Koli, VARIA varajäsen Heli Huotari, SLK Hallituksen työlistalla on strategian toimintasuunnitelman sisältämät asiat, mm. sääntöjen päivittäminen, www-sivujen uudistaminen ja sähköiset jäsenlomakkeet. Lisäksi järjestämme tietenkin perinteiset kesän koulutus- ja opintomatkan ja syksyn johdon neuvottelupäivät.

SAJOn strategia 2025 ja toimintasuunnitelma 2019


Jäsenhankinta

Hallitus haastaa kaikki jäsenet uusien jäsenten hankintaan. Mikäli organisaatiossasi on esimiesasemassa olevia, jotka eivät ole vielä jäseniä, niin haasta hänet mukaan hyvään porukkaan toimimaan ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi ja oman jaksamisen tukemiseksi. Jäsenhakemuslomake

Yhdistyksen www-sivuilta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta ja myös hallituksen jäsenten tarkemmat yhteystiedot. Uudistamme kevään aikana www-sivut ja luomme mm. sähköisen liittymislomakkeen. Lisäksi teemme myös muutakin SAJO-materiaalia yhdistyksen esittelemiseen ja jäsenhankintaan. Tavoitteenamme on myös jalkautua erilaisiin tapahtumiin kertomaan ja esittelemään SAJOa.


Koulutus- ja seminaarimatka Berliiniin 10.-12.6.2019, ILMOITTAUDU 8.3. MENNESSÄ!!!

Kesän perinteisen koulutus- ja seminaarimatkan kohde on Berliini ja ajankohta 10.- 12.6.2019. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen liitteenä. Matkalle on varattu paikat 60 ensimmäiselle, ilmoittaudu siis välittömästi, näin varmistat paikkasi. Seminaarin teemana on YHTENÄISEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN JOHTAMINEN – OVATKO MUURIT KAATUNEET?

Ammattikoulutuksen johdon seminaari 1.-2.10.2019 Helsinki (OPH) + Silja Europa

Syksyn ammatillisen koulutuksen johdon seminaari aloitetaan Opetushallituksessa ja jatketaan klo 16.30 alkaen Silja Euroopalla. Merkitkää tämä kalenteriin! Yhdistyksen vuosikokous pidetään seminaarin yhteydessä.


Taitaja 2019 Joensuussa 21.-23.5.2019, jäsentapaaminen

Ammattitaidon SM-kilpailut Taitaja 2019 järjestetään Joensuussa 21.-23.5.2019. Taitajien yhteydessä järjestämme jäsentapaamisen keskiviikkona 22.5.2019 klo 15.00 Areenalla, tiedepuistossa. Tule tapaamaan ja keskustelemaan hallituksen ja muidenkin jäsenten kanssa.


Toivon kaikille SAJOlaisille koko hallituksen puolesta, mielenkiintoista ja mukavaa vuotta.


Raimo Alarova
puheenjohtaja, SAJO ry