Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry

Ammatillisen koulutuksen johtamisen kehittäjä SAJO ry
– vaikuta ja verkostoidu!

SAJO ry on ammatillisen koulutuksen johtajien verkosto, joka edistää jäsentensä ammatillisia ja palvelussuhteeseen liittyviä etuja. Valtakunnalliseen yhdistykseemme kuuluu lähes 300 ammatillisen koulutuksen johtajaa ja asiantuntijaa.
Lue lisää yhdistyksestä >

Ajankohtaista

SAJO ry:n syysseminaari järjestetään lokakuun alussa Kuopiossa yhteistyössä Savon ammattiopiston kanssa. Ammatillisen koulutuksen johtajille, esihenkilöille ja johtaville asiantuntijoille suunnatun seminaarin teemana on vahva ja välittävä ammatillinen koulutus.

 

Seminaarissa esiintyvät kahden päivän kuluessa muun muassa ylijohtaja Petri Lempinen opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja erityisasiantuntija Liisa Puskala Akatemia Työterveyslaitoksesta. Kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Tuula Haatainen lähettää osallistujille videotervehdyksen. Osana seminaariohjelmaa julkistetaan myös Suomen vuoden ammattikoulutuksen johtaja 2023 ja muistetaan ansiomerkein ansioituneita sajolaisia.

 

Torstaina tutustutaan Sakky Savilahden koulutuspalveluihin ja oppimisympäristöihin. Vaihtoehtona kampuskierroksille on keskustelu tilastrategiasta ja oppimisympäristöistä. Illalla kokoonnutaan illalliselle verkostoitumaan sekä nauttimaan hyvästä ruoasta ja ohjelmasta. Torstaina järjestetään myös SAJO ry:n vuosikokous.

 

Perjantaina kuullaan asiaa muun muassa työhyvinvoinnista, Taitaja2024-kisoista, Sakkyn yrityspalveluista sekä palvelussuhdekyselystä. Seminaarin ilmoittuminen päättyy tiistaina 26. syyskuuta. Lue lisää seminaariesitteestä.

SAJO ry X:ssä (julkaisut näkyvät X:ään kirjautuneille):

Tietoa Sajosta

Haluamme auttaa sinua menestymään ammatillisen koulutuksen johtajana tai asiantuntijana. Järjestämme tapahtumia ja opintomatkoja sekä luomme verkostoja osaamisesi ja hyvinvointisi tueksi. Meillä on edustus useissa opetusalan valtakunnallisissa työryhmissä, ja annamme koulutuspoliittisia lausuntoja. Valitsemme vuoden ammattikoulutuksen johtajan ja myönnämme ansiomerkkejä.
Tutustu toimintaan >

Liity jäseneksi!

Verkostoidu, vaikuta ja hyödynnä jäsenedut!
Lue jäseneduista ja liity mukaan >

Meitä on jo

sajolaista!

Kysy ja kommentoi!

Kun haluat kysyä jäsenyydestä tai keskustella muista yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista: 
Ota yhteys hallitukseen >

Kurkkaa juhlajulkaisua

SAJO ry täytti 50 vuotta vuonna 2018. Vuosikymmeniä luotaavat Artti Antila, Anna Maria Jääskeläinen, Pentti Rauhala, Tuuli Romppainen ja Esa Toivonen. Nykypäivän näkökulmia valottavat Eija Alhojärvi, Olli-Pekka Heinonen, Maiju Korhonen, Teija Kunelius ja Seija Rasku. Tulevaisuuteen uskaltautuvat Mirja Hannula, Antti Maunu, Antti Seitamaa, Saija Sippola, Mika Tammilehto ja Ville Tuominen.
Tästä e-julkaisuun >

Jaa sivu: