Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat SAJO ry

Hyödy, vaikuta ja verkostoidu – liity SAJO ry:n jäseneksi!

 

Miksi kannattaa liittyä?

 • Saat työsi tueksi ammatillisen koulutuksen johtajien ja asiantuntijoiden valtakunnallisen verkoston.
 • Voit vaikuttaa moniin itseäsi ja työtäsi koskeviin asioihin.
 • Toteutamme säännöllisesti palvelusuhdekyselyn, jota voit hyödyntää palvelussuhdeasioissasi.
 • Järjestämme koulutus-, verkostoitumis- ja virkistystilaisuuksia jäsenillemme (johdon seminaari syksyllä ja ohjelmallinen opintomatka kesällä).
 • Avustamme jäsentemme verkostojen toimintaa ja tarjoamme vertaistukea.
 • Saat Pohjolan ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Vastaavaa vakuutusta ei yksittäiselle vakuutuksenottajalle ole saatavilla. Vakuutus korvaa välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut riita- ja rikosasioissa. Vakuutettuja ovat liiton varsinaiset jäsenet toimiessaan opintoihinsa liittyvässä tai tutkintonsa mukaisessa työssä. Vastuuvakuutuksesta korvataan sellaiset toiselle aiheutetut henkilö- tai esinevahingosta, josta vakuutettu vahingonkorvaus- ja työsopimuslakien tai muuten voimassa olevan oikeuden mukaan on korvausvastuussa. Vakuutuksesta ei korvata taloudellista vahinkoa, joka ei ole yhteydessä henkilö- tai esinevahinkoon (varallisuusvahinkoa) eikä sakkoa tai muuta senkaltaista seuraamusta.
 • Mahdollisuus saada lakipalvelujen konsultointia, jotka liittyvät jäsenen palvelusuhdeasioihin tai selvityspyyntöjen laatimiseen, kun asia ei ole vielä enennyt oikeusriidaksi ja oikeusturvavakuutus ei ole käytössä.
 • Yhdistyksen kautta saat halutessasi myös Opetus ja tiede -työttömyyskassan työttömyysturvan.
 • Lue myös tiivis tietopaketti SAJO ry:stä ja jäsenyydestä!
   

Jäsenmaksut

 • Jäsenmaksumme vuonna 2024 on vain 25 e/kk (verovähennyskelpoinen, 25 e vuonna 2023).
 • Yhdistyksen kautta saat halutessasi myös Opetus ja tiede -työttömyyskassan takaaman työttömyysturvan. Työttömyyskassan jäsenmaksu vuonna 2024 on 4,50 e/kk (5 e vuonna 2023).

 

Liity jäseneksi

Liity nyt SAJO ry:n jäseneksi! Täytä hakemus ja allekirjoita se Visma Sign -palvelussa henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi (lomake aukeaa uuteen ikkunaan). Hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.


Eroa SAJO ry:stä

Jos haluat luopua jäsenyydestäsi, täytä eroilmoitus ja allekirjoita se verkkopankkitunnuksillasi (Visma Sign -lomake aukeaa uuteen ikkunaan). Ilmoitus käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Eroaminen tulee voimaan eroavan jäsenen haluamana ajankohtana, mutta aikaisintaan sen kuukauden lopussa (seuraavan kuukauden alussa), milloin eroilmoitus on vastaanotettu sähköisessä järjestelmässä. Jäsenmaksu ja mahdollinen työttömyyskassan jäsenmaksu on maksettava jäsenyyden päättymiseen saakka.

Jaa sivu: